quiet

11. januar 2011 - 22:45

1kate_encens23

@ here, here, here

Jeg ved min blog er stille for tiden, som i virkelig stille. Jeg ved det er dårligt og alt det i nu siger det er. Men jeg har ikke lyst til at skrive noget som kun er halv-hjertet, jeg vil skrive noget som jeg mener , som jeg har tænkt over og har forstået. Jeg er i en tørkeperiode, i kender det sikkert selv. Jeg er for tiden en bil uden benzin eller diesel. Det er jeg ked af, men jeg er bare ikke blevet tanket op endnu. men nu fik jeg lige lyst til at vise disse billeder, som jeg ret godt kan lide lige for tiden.

A post about my feelings about blogging at the time.

Kommentarer

  • Rikke 13-01-2011 22:26

    Jeg synes du har en rigtig god pointe i det du skriver. Der er heller ikke noget ved at læse noget når du kan fornemme at bloggeren bare poster noget for at poste noget. Du skal bare poste noget når du har lyst og du føler du har noget på hjertet, så vil de rigtige læsere nok blive hængende. Jeg kender selv de perioder, men man skal bare igennem dem, for der er altid lys på den anden side. Held og lykke.(-:
    Rikke.Skriv kommentar:

Log ind hvis du er Trendsales bruger for at kommentere.

Opret en GRATIS TRENDSALES brugerkonto her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Har du ingen brugerkonto?
Bliv medlem her eller skriv din kommentar nedenfor.