TS bolig

2. maj 2012 - 08:00

Har forelsket mig i disse gamle indiske tæpper! Jeg ville gerne have dem alle sammen! Synes farverne og mønstrene er heeelt fantastiske! Ville gerne havde et liggende i min sofa, og et liggende på sengen. De ville passe perfekt til min mere etnisk inspirerede stil, som jeg lige nu forsøger at bringe ind i hjemmet. De kan købes på Trendsales hos Rikkelaurent - klik på billederne for at komme til annoncen.

indiske tæpper
indiske tæpper1
indiske tæpper2

Fandt også disse metalkurve på Trendsales! Forestiller mig at man kunne sprøjtemale dem en pang farve eller sort, og så bruge dem til opbevaring af tørklæder, vanter, huer mv. i gangen!

Kurve

KommentarerSkriv kommentar:

Log ind hvis du er Trendsales bruger for at kommentere.

Opret en GRATIS TRENDSALES brugerkonto her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Har du ingen brugerkonto?
Bliv medlem her eller skriv din kommentar nedenfor.