So this is it...

20-04-2011

Good_bye_

Så er det sidste indlæg fra mig i denne ombæring her på bloggen. Det har virkelig gået stærkt fra at jeg tog beslutningen til vi er her i dag. Det er squ altid vemodigt at sige farvel...sorry my language. Men jeg hader bare at sige farvel.

Anyway slut over roger for now herfra. Bloggen her bliver lukket ned i morgen, så skynd dig at linke min nye webhjem til din blog :-) hvis du ikke allerede har gjort det.

Mit nye webhjem er for fremtiden her: http://thetigerakachau.blogspot.com/

 

 

Nyt i garderoben

20-04-2011

divided top

En basis top i nude. Jeg bruger tit små soltoppe under top og bluser. De skal helst være hvide, nude eller sorte. Nude, fordi de skinner mindre igennem når man har hvide eller tranperant bluser på. Den sorte blonde synes jeg er så fin og den må gerne skinne igennem, så man lige kan ane den. Fra hm divided til 49,75

nude top

Den her top er også en hel basis top og bruges på samme måde som ovenstående. Dem hapsede jeg to stk. af. Fra hm til 49,75

hvide shorts

Højtaljet shorts fra hm Consious kollektion. De er højtaljet hvilket jeg godt kan lide. Jeg skal snart på ferie så der vil de være perfekte. Den hvide farve er en favorit sommer farve allerede så de skal nok blive flittigt brugt. kr. 129,-

zara pocket skirt

Skjortebluse fra Zara. Den har I set mig i sidste weekend. Har ledt efter den mange gange, men har enten været udsolgt i min størrelse eller så var den sidste med fejl. Men spottede den for et par uger siden hvor der hang en str. S tilbage og uden fejl. Så haps haps. Den har et perfekt snit og flot farve. Jeg købte den også i en hvid udgave.

zara pocket silk

Den hvide er i silke. Begge fra Zara og mener de kostede 479,-

Vigtigt! det er iøvrigt min sidste dag her på bloggen. Find mig fremover her www.thetigerakachau.blogspot.com

 

 

Ups..nu gjorde jeg det igen

19-04-2011

asymmetric court shoe big

asymmetric court shoe oven

Jeg kunne ikke nære mig da jeg spottede de her stiletter hos Zara.com sidste uge. Så nu er de på vej hjem til mig. De var der i alle størrrelser da jeg købte dem i torsdags, men skynd dig for jeg tror der er rift om dem.

 De ligner meget om de andre som har været vist en del i blogland og det kan jeg også godt forstå for de er super flotte. Desværre måtte jeg returnere dem da de ikke sad godt på min fod, så nu satser jeg på at disse er bedre end de andre.

 

En af favoritterne...

19-04-2011

19-04-2011

kimono

Jeg er ret glad for min silke kimono, så den blev luftet igen igår. Så helt klart en af favoritterne i klædeskabet pt.

 

Om lidt bliver der stille...

19-04-2011

  

...ikke helt stille... Men det lakker så småt mod enden her på Trendsales. Det er faktisk sidste dag i morgen. Men du kan finde mig her fremover

http://www.thetigerakachau.blogspot.com/

 

Det er min gamle webhjem som nogen er Jer måske allerede kender fra før. Så du må gerne opdatere din linkliste :-) hvis jeg står på den, ellers vil jeg blive super glad hvis jeg kom på din liste.

 

See Ya!

 

 

White

18-04-2011

white

white

Gårsdagens outfit holdt i hvidt i hvidt. Jeg har min nye blazer på fra Inwear som jeg gav 100,- sat ned fra 999,- strik fra monki, bukser og sko fra hm, bælte og halssmykke fra genbrugen.

Var i Rødovre centeret sammen med sønnike for at indlevere mit guldur til urmageren fordi den ene stift på remmen var gået op. Jeg havde lovet sønnike et påskeæg, men det endte med at bilsæt i Fætter BR i stedet for. Det er vist også meget sundere. Vi mødtes med bror og kæreste til store softices, shopping og hygge.

 

 

Min bedste accessorie

18-04-2011

i bil

mig i bil

Volkswagen_Golf_Plus

...er helt klart min bil, hvis man kan kalde en bil det :-) Den bedste af mange årsager, bl.a. jeg bruger den (næsten) hver dag, den sparer mig tid i hverdagen (så jeg kan sove længere ;-), den er sikker og bringer mig hurtigt frem, har givet mig mange gode oplevelser, m. m.

Hvad er din favorit accessories?

foto: Wolkwagen Golf

 

Tweed, pels og frynser på samme tid..

18-04-2011

pels og frynser

... det var hvad jeg havde på da jeg hentede sønnike i SFO´en. Det går bare lidt hurtigere på gåben i de flade end i Rupert Sanderson stiletterne :-) Måske var det også en af de sidste dage inden vinterjakkerne bliver gemt væk igen. Det er jo helt fantastiske vejrudsigter der er i sigte for den kommende tid. Perfekt for dem som har valgt at holde påsken hjemme. Det er bare om at nyde det så længe det varer.

Men sådanne så jeg ud fredag iført tweedfrakke med pels. Den er et genbrugsfund og et af mine bedste scoop. Har haft den i mindst 10 år nu og stadig så fin. Frynsestøvlerne er også af ældre dato mindst 9 år gamle og en gave fra manden. Kan huske jeg var meget i tvivl om da jeg fik dem, fordi de var helt flade. Men jeg har været så glade for dem at jeg har ledt efter dem lige siden men forgæves. De blev købt hos Carla F. i sin tid. Anyway det samme outfit nederst bare andet fodtøj.

 

Igen igen ...

17-04-2011

fredag

fredag

...ja ja..så kom de røde bukser på igen. Pt. er de vist en af yndlingsbukserne for de sidder godt, dejlige at have på og farven er bare skøn. Man bliver bare glad af farven og glæde spreder bare glæde ;-) Billederne fra i fredags.

skjorte fra zara, hørblazer fra genbrugen, bukser hm, guldbælte fra gant, sølv/guld stiletter fra a´pair, ørering hm

 

Presseuge: Hos Think PR

17-04-2011

hummel

h

h

h slik

 hummel række

hummel

smykke

 skull

accessories

brille

børn

hummel tshirt

roses

godter

godter1

Under pressedagen var vi også forbi Think PR, som var vores 3. stop på ruten af PR Bureauer på listen. Her mødte vi søde Marianne, som viste os rundt blandt de lækre sager de havde i deres showroom. Vi fik set de kommende sneakers som Hummel har lavet i samarbejde med Haribo. En sjov og anderledes konstellation mellem et sports mærke og slik mærke. Så anderledes at jeg ikke har set det før, for sålerne har henholdsvis "lakrids" såler og "vingummi" såler og de lugter også af det :-)  Der var trøjer derfra og t-shirt lavet af recykled materialer. Den sorte t-shirte i recykled materiale med print var manden begejstret for. Han synes det er imponerende en fin og lækkert kvalitet trods recykled materiae. Derudover var der mange lækre smykker som armringe, ringe og accessories. Rent overflødighedshorn og mange fine ting jeg sagtens kunne se mig selv i. De har også rigtigt meget lækkert tøj, sko og accessories til børn. Især Hummel har meget fint tøj i fine farver. Sønnike har faktisk allerede et par Hummelsko for denne sæson. Jeg så rigtige mange ting, men jeg glemmer tit at tage billeder af alle de lækre sager. Jeg fik en rigtig god og lang samtale med Marianne og vi hyggede os. Det er det vigtigste for mig :-)