BY MALENE BIRGER SS2013

17. august 2012 - 11:36

By Malene Birger er kendt for at dyrke det feminine ladylike og SS2013 kollektionen var absolut ingen undtagelse. Masser af luksus i form a silkekjoler, pencilskirts, pailletkjoler, brokade, blonder og falgrende florlette maxikjoler. Alt dette i de lækreste sommerfarver - paletter der spænder fra varme gule, pink, rosa, orange til en douche  mintgrøn, skrigende forårsgrøn og den neon gule vi har stiftet bekendtskab med i SS2012.

Mønstrene i denne kollektion var 1990´er storblomstrede, samt orientalsk inspirerede med lysende drager og så det velkendte zebraprint.

I Malene Birgers kollektioner findes ofte de mere klassiske afdæmpede, dog stadig über feminie 50´er kjoler og skjorter i mørkeblå, sort, marinestriber eller creme. Disse items går fint i spænd med det mere sprælske farverige univers!

Se AW2012 på By Malene Birgers website her

Find By Malene Birger på Trendsales her

FOTO: COPENHAGEN FASHION WEEK

76110box

eqnnu0rq

khjog5o8

3sn43u84

e84dmm6u

oyeskeqh

Kommentarer

  • Claraoliviak 19-08-2012 19:56

     

  • ?! 22-08-2012 15:18

    Må jeg spørge hvorfor i ikke har svaret på min ansøgning om at blogge for jer. Jeg forstår, at i får mange mails, men jeg synes det er virkelig uprofessionelt af jer, at i det mindste ikke sender et svar retur med at i har modtaget mailen. Det er over 4 måneder siden jeg sendte min mail, og det synes jeg er virkelig lang tid, at vente på svar fra jer, især fordi jeg ikke længere er så sikker på, at i overhovedet har tænkt jer, at svare mig.

Skriv kommentar:

Log ind for at kommentere.

Opret en GRATIS TRENDSALES brugerkonto her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Har du ingen brugerkonto?
Bliv medlem her eller skriv din kommentar nedenfor.