Ekstrem Tør Hud I Ansigt (og Hårbund)

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 17517
 • Bamseline 01-12-2009 12:55

  Åh hjælp - jeg er snart ved at blive vanvittig. Jeg har simpelthen så ekstrem tør hud i ansigtet (og hårbunden) at huden nærmest drysser i tørre flager og der er udbredte partier med rød/tør/skallende hud 
  Jeg synes at jeg har prøvet nærmest ALT lige fra dyre dyre cremer til apotekets produkter til tør hud (decubal, helosan osv.) og INTET hjælper.
  Hvad pokker gør man?

  Det kommer slet ikke på tale at exfoliere for at slippe af med døde hudceller for jeg har samtidig så sart hud med eksem at jeg slet ikke tåler så hårdhudet en behandling - men er samtidig SÅ træt af at rende rundt med de tørre/røde pletter i hovedet og foundation/make up creme er bare helt udelukket for det ser helt forfærdeligt ud pga. de tørre pletter....
  Er der nogen der har et godt råd?

  Mvh Bamseline

  P.S. Skal lige siges at jeg har prøvet hudlægen men synes ikke der var nogen hjælp at hente, fik blot at vide at jeg skulle bruge f.eks. helo-creme fra apoteket, men det hjælper desværre heller ikke 

 • Tibba 01-12-2009 13:04

  Jeg døjer selv med tør hud, og kender godt til det med hudflager her og der, men dog ikke så ekstremet som dit lyder. Jeg bruger Loreal - Hydrafest til tør hud, ved ikke om du har prøvet den? Den har i hvertfald hjulpet mig meget.

  http://www.echemist.co.uk/productmedia/1885376118.Jpeg

 • Bamseline 01-12-2009 13:08

  Lige netop den har jeg ikke prøvet - jeg checker lige dit link.

  Men har ellers prøvet f.eks. alle Vichy produkter - ikke dem til tør hud alene, men dem til meget tør hud - og det hjælper ikke en dyt. Det er så frustrende 

  Mvh Bamseline

 • Jettek 01-12-2009 13:09

  Jeg har aldrig døjet med det før - men jeg skal da lige love for at mit ansigt ligner et månekrater på en dårlig dag i år...

  Jeg bruger en creme fra Lancome til alm. til tør hud - hvilket så ikke virker.. Men smører jeg lidt 8 hour på de tørre plamager inden jeg skal sove og så synes jeg faktisk det virker ret godt...

  Foundation er et no go - mineralpudder ja tak ;)

 • Tibba 01-12-2009 13:11

  Jeg kan i hvertfald godt mærke om jeg har glemt at tage creme i ansigtet eller ej..
  Mener cremen jeg linkede står til omkring 65-80 kr, alt efter om den er på tilbud, så den er ikke vanvittig dyr. Håber i hvertfald at du finder en løsning :)

 • Bamseline 01-12-2009 13:17

  Hej Jettek
  Mineralpudder går slet ikke her - det bliver det endnu værre af end foundation (som der vel trods alt er lidt fugt i - mineralpudder suger bare den sidste smule fugt der måtte være) 

  Hej Tibba
  Nej, prisen er der ikke noget at udsætte på - kan bare ikke finde ud af om der er lidt "duft" i, for det går nemlig slet ikke.

  Men tak for tilbagemeldingen begge to 

 • Tibba 01-12-2009 13:18

  Det mener jeg at der er, så den er nok ikke lige sagen alligevel så :)

  - og det var da så lidt ^^

  Redigeret 01-12-2009 13:19

 • Theresiahaubro 01-12-2009 13:33

  Alt hvad der viser sig i huden er allergi - sagde min akupunktør til mig!

  Hvis jeg var dig ville jeg få lavet en vitamin og mineral test hos en biopat - og få behandlet problemet indefra også. Det er helt sikkert at det kan gøre en forskel!!!

  Jeg har haft problemer med min hud hele livet..og først efter jeg har droppet mælkeprodukter, hvede, sukker samt en del andre ting - OG fået en masse vitaminer og mineraler - er jeg stort set fri for hudproblemer. Min hud har aldrig været flottere.

  Jeg bruger creme fra Beauté Pacifique (en alm fugtighedscreme og super 3 boosteren/den er dyr men du har den i 6 mdr og er alle pengene værd!!.) - og renseprodukter fra clinique (helt milde). Jeg bruger også cliniques mineralpudder.

  Shampoo med parfume o.lign. er NO GO!

  Mvh Theresia

 • Bamseline 01-12-2009 13:42

  Tak for dine råd 

 • Jettek 01-12-2009 14:28

  Bamseline: Jeg synes faktisk det er omvendt på mig - min foundation lægger sig i kager mens min mineralpudder sidder helt fint - fornemmer heller ikke at den "suger" fugten - for prøvede nemlig at stoppe med at bruge det, men min hud så ligesådan ud..
  Det kan være der er forskel på mærkerne og om de indeholder fugt?

 • Iben07 01-12-2009 14:47

  Aderma - som kan købes på apoteket.

  Det er vores hudlæge som har anbefalet den til vores søn som døjer meget med børneeksem. Ved godt at det ikke er det du døjer med, men cremen hjælper også min mand som i perioder har udslet i ansigtet.

 • Tina62 01-12-2009 15:42

  Hej Bamseline jeg lider også af tør hud og tør hovedbund og det gøre jeg konsekvent om vinteren. Dog har jeg ikke tørre hudflager som har du, men min hud blusser helt vildt meget op hvis jeg går fra kulde og ind i varme rum med elektriske lys osv. min hud er helt klart smukkeste om sommeren.

  Mineralfoundation er det værste af det værste jeg kan bruge til hud har det ligsom dig bamseline den suger alt fugt ud af min hud og den bliver dobbelt så tør og blussende så nej jeg er absolut ikke fan af mineralfoundation - så når det påståes de er velegnet til tør hud synes jeg det er en fis i en hornlygte.

  Men til sagen, jeg har købt creme hos Yves Rocher som er til meget tør/sart hud og den er god. På deres hjemmeside kan man gå ind og søge under ens hudtype også kommer der forslag til hvilken creme der er egnet til ens hud.
  Men jeg har også prøvet kopattesalve hvis min hud var ekstrem tør jeg tog den på om aften og den er altså også rimelig god. Men kan selvfølgelig ikke garantere det vil virke på dig.

 • Bamseline 01-12-2009 15:51

  Tak for jeres tilbagemeldinger - der er flere ideer, der da bestemt skal afprøves 

 • Bigiss 01-12-2009 16:20

  Hej Bamseline, det lyder da ikke rart! Jeg håber du finder noget, der virker for dig! Jeg vil gerne bidrage med et par ideér. Jeg tror, at dit problem kan behandles via kosten og googlede lidt rundt og fandt dette link, som du kan bruge til lidt inspiration:

  http://www.netdoktor.dk/interactive/discussion/viewtopic.php?t=18791&f=20

  Men vil du være på den sikre side, så kan jeg foreslå, at kontakte en ernæringsterapeut. De har en stor viden indenfor bl.a. mad og kosttilskud og mangelsymptomer. Og kan derfor fortælle dig præcist, hvor du skal slå ind, for at afhjælpe problemet. Jeg har selv fået stor glæde fra denne kant. Jeg linker lige til deres forening og behandlerlisten

  http://www.netdoktor.dk/interactive/discussion/viewtopic.php?t=18791&f=20

  Anyways, håber du finder lige netop dét, som virker for dig!

 • Caroline-mathilde 01-12-2009 17:20

  Hej Bamseline

  Jeg er uddannet kosmetiker, godt nok er det ved at være 5 år siden jeg forlod branchen, og meget nyt er kommet til, men en ting som er fuldstændig vigtig at huske, er at huden grundlæggende har brug for fugt om sommerene - og fedt om vinteren !

  Nu kan jeg jo se du er en nydelig moden kvinde, og jo ældre man bliver jo mere skal huden have af nærring.

  Vi går imod de kolde temprature nu, og kulden samt den varme og tørre luft vi derfor lever i indenfor i mange af døgnets timer, udtørre huden, uanset hvad hudtype vi har.

  En SUPER !!!! God, NÆRRENDE og billig luksus kur din hud vil glæde sig over, er en økologisk mandel olie, eller en abricoskerne olie ( kan ikke huske hvad den hedder - finder et link ) Disse køber du i helsekosten, til en meget billig penge - og jeg vil garentere dig at du indenfor 1 uge vil opleve en helt ny hud

  Var jeg dig ville jeg skippe, hudplejeprodukterene fra Matas og apoteket, der er næsten mineralsk olie i alt - mineralsk olie er et biprodukt fra dieselolie/benzin..... Ja, så kan man jo tænke lidt over det 

  Pas på parfume, konseveringsmidler, og æteriske olie ( de er naturlige, men giver mange problemer )

  Held og lykke 

 • Caroline-mathilde 01-12-2009 17:27

  http://helsehelse.dk/shop/juhldal-59c1.html

 • Bamseline 01-12-2009 18:01

  Tak for tippet - det vil jeg helt sikkert undersøge 
  (Og ja, går i forvejen LANGT uden om cremer m.m. med parfume - det kan jeg slet ikke tåle)

    Bamseline

 • Jettek 01-12-2009 20:34

  Får man ikke så helt fedtet hud af olier Caroline-mathilde?
  Er det sådan noget man skal putte på om aftenen?

 • Caroline-mathilde 02-12-2009 07:39

  JetteK : Nej det gør man ikke... Man renser morgen og aften med en mild mild rensemælk, undgå skintonicen bagefter, og så påfører man lidt olie. Vi snakker jo ikke om flere håndfulde 

  efter 5 min kan man så blidt trykke den olie huden ikke har obseberet af i en klennex, og så påføre sin plejende dagcreme, så man får lidt solfilter, trods vinteren. Olien isolere nærmest den sarte hud under cremen i det kolde vejr.

  Det er efter min menning den bedste pleje, til en tør og sart hud.

  Jeg ville endvidere holde en lille friuge med makeuppen, indtil min hud igen var i orden. • Jettek 04-12-2009 17:32

  Nu har jeg fået købt en mandelolie fra Weleda og har brugt den i to dage - dog uden dagcreme ovenpå, da jeg bare har siddet hjemme og sumpet over eksamen og ikk skal være lækker alligevel ;)

  Jeg synes faktisk allerede jeg man mærke forskel.. Der er knap så mange røde pletter i huden og den er meget blødere end før.. Men det er måske tankens kraft? ;)

 • Bamseline 04-12-2009 17:38

  Det samme her - jeg har dog haft dagcreme over - og det ligesom "forsegler lidt" og holder endnu mere på virkningen her hos mig, så melder mig i koret der også synes at mandelolie bare er rigtig godt, så tusind tak for tippet, Caroline-mathilde - endelig noget der faktisk hjælper - det gjorde det ildelugtende noget jeg fik skrevet ud på recept hos hudlægen nemlig ikke.......
  God weekend til jer 

    Bamseline

 • Bamseline 10-12-2009 16:28

  Altså jeg vil bare endnu engang takke for rådet med mandelolien - nu har jeg brugt det en god uges tid og det er altså lang tid siden at min hud faktisk har set så blød og gennemfugtet ud  så det kan på det varmeste anbefales
  Rengvejrshilsner Bamseline

 • Caroline-mathilde 10-12-2009 17:44

  Bamseline, det var da så lidt, hvor er jeg glad for at i kan bruge tippet 

 • Janesm 06-11-2012 06:51

  Hej Bamseline.
  Jeg faldt lige over denne og må istemme mig koret der kender dit problem, både med de tørre hudflager der drysse fra både ansigt og hårbund :( Jeg går i perioder ikke i sort tøj da det er lidt pinligt at ligne en der kommer ind fra et snevejr.)
  Jeg har af min frisør fået en creme/balsam/kur som jeg bruger næsten hver morgen når jeg går i bad - den kan holde det nede.
  Til ansigtet bruger jeg Origins produkter til ekstrem tør hun, efter jeg er startet på det kan jeg være i min hud igen :) Desværre har de lige lavet om på deres bedste creme - så jeg skal ud og lede igen, og det er bare øv.
  Pudder vil jeg aldrig bruge, her bruger jeg cremen fra origins der farver sig efter din hud -
  Den der med mandelolie tror jeg, jeg vil forsøge om natten.
  mvh Jane

 • Bamseline 06-11-2012 08:08

  Godmorgen Jane
  Vil blot sige at jeg STADIG er meget glad for tippet jeg fik af Caroline-mathilde med mandelolien. Har den altid i huset og bruger den stadig som "natcreme".
  Mvh Bamseline

 • .ptokos. 06-03-2018 10:39

  Jeg har helt samme problem med tør dryssende hudflager i ansigtet og føler jeg har prøvet alt. De sidste jeg har prøvet er avene serien og nu decubal men det er en kort hjælp da jeg tørrer ud hele tiden og kan bare mærke hvordan fugten i ansigtet forsvinder.

  Jeg faldt over denne debat men linket til den olie virker ikke og jeg er ivirig efter at prøve og se om den virker på mig - hvis der stadig er en her der ved hvilken olie det er så skriv endelig. Jeg føler mig helt desperat :(

 • Bamseline 06-03-2018 10:50

  Ptokos --> hvis det er linket med mandelolie du refererer til, så er det blot at gå i din Matas og købe mandelolien.
  Bruger den stadig og det virker forsat helt upåklageligt her 

Skriv på debatten

Bamseline sælger


log debate