Sauce Til Bagte Rodfrugter?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 1425
  • Kirstenfp 28-11-2010 13:40

    I aften skal vi have ovnbagte rodfrugter med flækesteg.
    Normalt plejer jeg ikke at lave en særlig sauce til rodfrugterne, evt bare en krydder-dressing af en slags, men når kødet nu er flæskesteg, så synes jeg, der mangler en mere regulær sauce.
    Har I mon nogle forslag?

  • Susset 28-11-2010 13:55

    Hej

    Du kan sagtens bare lave brun sovs af stegeskyen fra flæskestegen og evt. putte lidt fløde i og hvis du har noget andeboillon( pulver på dåse) så bliver det super lækkert,- også til rodfrugterne..

  • Koebnu 28-11-2010 14:50

    Brun sovs til rodfrugter lyder ikke så lækkert.
    Rodfrugter smager godt med creme fraiche eller smuldret fetaost.

  • Wimmie 28-11-2010 14:52

    Vi laver ofte en god rødvinssauce med masser af timian - putter også timian over rodfrugterne - mums 

  • Susset 28-11-2010 16:08



    Koebnu: så er det fordi du ikke har smagt MIN brune sovs    

  • Kirstenfp 28-11-2010 16:37

    Susset - ja  jeg har også overvejet en sauce ala den du beskriver, og tror også det bliver noget i dn retning Var bare lidt i tvivl om den brune sauce ville gå så godt i spænd med rodfrugterne, men hvis du siger det, såå.. ;)
    Wimmie - Rødvinssauce er selvfølgelig lidt "lettere" i det, så det er jo også en mulighed, og ja, det er så lækkert!
    Koebnu - smuldret feta, det er da ihverfald nemt, men ikke så "sovse-agtigt"..

  • Dejligemette 29-11-2010 09:55

    jeg giver wimmie ret. en god rødvinssovs ville være mums til. brun sovs ville lidt ødelægge smagsoplevelsen af de dejlige rodfrugter...

Skriv på debatten


log debate