Fake Hermès Bælte På Lauritzcom

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 4839
 • Signe l 11-04-2011 17:24

  Hej ladies,
  ville lige dele med jer, at jeg har købt og modtaget et fake bælte fra Lauritz - æv!  Jeg er stiktosset! Det er da bare jordens dårligste kopi - hvordan kan vurderings 'eksperten' nogensinde lade noget så tarveligt som denne kopi gå igennem?

  Jeg har været i kontakt med showroom'et og de har bedt mig sende det retur (jeg skulle selvfølgelig hale informationerne ud af dem!!)

  Nogen, der har nogle gode råd til, hvordan jeg bedst sikrer mig, at de ikke bare sender et svar retur, at bæltet er ægte eller tager r**** på mig på en anden måde?

  Se bæltet på: http://www.flickr.com/photos/61601272@N08/

 • Koebnu 11-04-2011 17:32

  Kontakt Hermès på Strøget i København, de kan umuligt været interesserede i, at der bliver solgt falske varer.

 • Mette83 11-04-2011 18:33

  Ej nej nej hvor pinligt for Lau. Kan ski godt forstå at du er sur! Jeg ved ikke om Hermés gør noget ved det, for der er jo SÅ mange kopier i omløb i alle mærker, og tit kan ekspedienterne heller ikke selv se forskel. Men det er selvfølgelig et forsøg værd.

 • Julied 11-04-2011 20:40

  Det sker ganske ofte for dem = Køb ikke designertøj, tasker, sko osv på Lauritz! Deres ''vurderings eksperter'' er ingenting værd.

 • Signe l 12-04-2011 08:50

  Koebnu: Ja, det var også det første jeg gjorde og de tilbød også, at jeg kunne komme ind forbi. Desværre bor jeg i Århus, så jeg har ikke mulighed for at tage forbi her indenfor de næste par dage...

  Vil i høre det aller mest pinlige? På æsken er der et kinesisk prismærke      Det har vi godt nok grinet meget af i veninde-flokken. Tænk at man kan være så inkompetent at man ikke kan vurdere, at det er en forfalskning allerede der    

  Jeg har lige uploadet flere billeder på flick, så man også kan se forskellen mellem et ægte bælte og et bælte, som Lauritz.com vurderer til at være ægte.

  Det er faktisk mere sikkert at købe mærkevarer her på TS, for man ved i det mindste hvilke brugere, der sælger den ægte vare.

 • Rokke 14-04-2011 02:00

  Jeg har tit skrevet til Lauritz via e-mail og anmeldt fake produkter (tasker, bælter, smykker) og her for nylig havde de sat et par IKEA flet stole til salg med titlen "antikke stole fra 1900 tallet" (!) med en eller anden mega høj vurdering.
  Jo jo, det er sandt. Billederne af stolene var meget gode og tydelige, så det var nemt at se at de VAR de IKEA stole jeg selv har haft i slutningen af 90´ene. SÅ pinligt.

Skriv på debatten


log debate