Sms beskeder-findes de stadigvæk?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 807
 • Momo47 07-02-2017 17:48

  Oppe hvor der står Min konto, kan jeg finde et sted hvor jeg kan gå ind og købe Sms beskeder. Jeg syntes bare aldrig mere jeg ser nogen bruge dem, til at forsøge at lokke kunder til-jeg ved heller ikke om de har den store virkning.
  Findes de slet ikke mere eller er det bare mig der ikke kan finde dem? Er det måske fordi jeg har adblock at jeg ikke kan se dem?

  Det er såmænd ikke fordi jeg føler den store trang til at bruge dem-jeg undre mig bare over, at jeg ikke kan se dem.

  Mvh. Momo.

 • Saugman 07-02-2017 22:00

  Efter jeg installerede Adblock kan jeg heller ikke se sms beskederne. Jeg har nogle gange tilkøbt mig sms funktionen for at skabe opmærksomhed på mine varer, men vist aldrig haft salg deraf.. Mvh Anna

 • Momo47 07-02-2017 22:17

  Jeg har lige fundet ud af, at det har noget med adblock at gøre, for jeg fandt ud af at slå den midlertidig fra og så kom sms beskederne frem.
  Det er nyt for jeg har haft adblock på i årevis og jeg har da før kunnet se beskederne.
  Jeg brugte selv sms,erne for flere år siden og det kunne godt lokke lidt kunder til min side, men det var dengang der var gang i salget herinde. Nu hvor der desværre er så stille herinde, tvivler jeg på det har nogen effekt.

  Jeg er nok heller ikke den eneste der ikke kan se beskederne pga, adblock. Det er jo desværre nødvendigt at have den slags for at undgå alle de reklamer som gjorde det umuligt at bruge siden, fordi de faldt ned og poppede op hele tiden.

 • Saugman 07-02-2017 22:57

  Sms'erne har været væk siden jeg installerede det og heldigvis er reklamerne det samme :) Generelt synes jeg også salget er faldende herinde, med eller uden sms..

Skriv på debatten

Momo47 sælger


log debate