Kender i Amazon ?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 651
 • Montymax 08-02-2017 16:02

  Hej med jer.
  Jeg tænker på at købe noget på Amazon og tænker så lige om der er nogen af jer der prøvet det ?
  Er det mon kun butikker eller også private ? Så det ømme spørgsmål .......tolden og det kommer jo på når/hvis det er fra USA - ikke ?
  Jeg er ellers meget World Wide og har købt meget andre steder men aldrig lige der, så derfor min spørgsmål.

 • Lilliana_le_fay 09-02-2017 16:14

  Har brugt Amazon i næsten 10 år. Der er både butikker, private og man kan også bestille fra selve Amazon. Du vælger selv hvilken sælger du vil købe af. Priserne og kvaliteten svinger, så man skal gøre brug af sin kritiske sans. De(Amazon) har en fantastisk kundeservice, så det kan heldigvis ikke gå helt galt. Og ville betale igennem PayPal hvis jeg var dig.

  Der er told på hvis ens vare kommer over 80 kr. når man bestiller uden for EU. Nogle gange kan man være heldig at der ikke kommer told på, men ville dog ikke satse på det.

  Der findes også en UK Amazon og bestiller selv mest fra den. Køber en del forskellige ting. Og benytter også den tyske nogle gang, men der er der så ikke så mange muligheder mht. forsendelse så det begrænser mit brug.

  Når det kommer til makeup og den slags, så bestiller jeg mest fra Ebay, da jeg er storforbruger af både koreanske og japanske produkter, som er nemme at skaffe igennem den platform.

  Redigeret 09-02-2017 16:15

 • Montymax 09-02-2017 17:04

  Hej Lilliana_le_fay og tak for din gode beskrivelse af det. Det var dejligt at du lige ville bruge tid på det. Jeg syntes nemlig det var lidt uoverskueligt at finde ud af på sitet men nu er jeg helt klar på det.

Skriv på debatten

Montymax sælger


log debate