Marsvin

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 666
 • Amalie3007 12-02-2017 15:02

  Hej

  Mine små søskende fik for ca 1 år siden 2 marsvin (han). Dog har de ikke den store interesse i dem og det er nu mig som passer dem.

  Nogle som ved om der findes en gård eller andet godt som kan tage imod marsvin. Gerne et sted hvor de har masser af plads - adgang til grønt (Hvor de bare har det rigtig godt) 
  Gerne et sted på sjælland

  God søndag til jer alle

 • Cozycatlady 14-02-2017 15:57

  Du kan nok mod et beløb aflevere dem på et internat - så sørger de for videreformidling.

  Du kan også slå dem op på Facebook, så er der nok nogen der vil hente dem og have dem indtil de også bliver trætte af dem og sender dem videre. Og sådan kan et levende væsen rejse fra hjem til hjem adskillige gange i løbet af sit korte liv når det ikke længere er spændende!

  Undskyld mit sure opstød, men burde jeres forældre ikke have kalkuleret med dette inden de forærede børnene levende dyr? Det er ALTID forældrenes ansvar i sidste ende.

  Marsvin bliver i snit kun 4-6 år, i MIN optik beholder og passer og plejer man i kærlighed de dyr man anskaffer sig i det antal år de lever. Og så anskaffer man sig ikke flere, hvis man ikke ønsker at binde sig. 

 • Fimselus 14-02-2017 18:39

  Cozycatlady så sandt , fatter ikke forældre giver deres børn dyr, de ved jo at de ikke gider passe dem på et tidspunkt, og forældre burde delme få dem til det. Det er nemt at få et dyr og så bare smide det væk

 • Mihaik 15-02-2017 10:03

  Lad dem være. Sig til dine søskende og jeres forældre Du ikke passer dem fremover. Og hold det. Giv dem hverken mad eller vand eller skift halm, savsmuld etc etc. Står de på dit værelse så flyt dem ud.
  De er ikke dine og derfor ikke dit ansvar.
  Hvad der så skal ske med dem er dine søskendes problem.

 • Amalie3007 15-02-2017 12:27

  Jeg forstår godt jeres vrede. Men historien er nu længere en som jeg har skrevet. Føler bare ikke for at forklare det hele.
  Men det er også grundet en skilsmisse og sygdom osv!

  Så derfor syntes jeg at det bedste ville være at finde et nyt hjem til dem. Et sted hvor de kan få den kærlighed (hver eneste dag) de har brug for! Og jeg har nu fundet det helt perfekte hjem for dem.

  Så tusind tak for jeres gode ideer! Det har jeg taget imod og derved fundet et sted.

  Jeg ønsker jeg alle en skøn dag!! 

 • *inky* 17-02-2017 14:14

  hm kan ikke se at man skiller sig med dem pga skilsmisse. Kan til nød forstå hund eller kat hvis man skal flytte til lejlighed, hvor man ikke må have dem. Men enten din fra eller mor burde være den voksne her og tage et ansvar for dyrere.
  Alt ære og respekt for dig og dine fine intentioner, du gør ikke noget forkert 
  Så her kan dine forældre og dine yngre søskende lære en helt masse af dig.
  kh inge

Skriv på debatten


log debate