Galleriannoncer - er de pengene værd?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 501
 • Pinklady-1 11-03-2017 10:38

  Hej 

  I går købte jeg en galleriannonce og kan nu se, at der har været 1 besøgende på annoncen!    Synes godt nok ikke det er meget.

  Hvad er jeres erfaringer med galleriannoncer, - får I flere besøgende på jeres annoncer og får I solgt mere?

  God week-end 

  Bedste hilsner
  pinklady-1

 • Tinta1 11-03-2017 12:57

  Hej pink lady,
  Nej jeg synes det er pengene ud af vinduet. Jeg bruger engang i mellem spotlights, på enkelte ting, men ellers synes jeg at det eneste der hjælper på salget er jævnligt at være på sitet; fastholde  den gode tone, også selvom at enkelte købere til tider kan være krævende; at lægge nye annoncer på med jævne mellemrum og general "annonce pleje" Dvs. gode beskrivelser af det, der sælges;  genåbne annoncer så ikke de havne alt for langt bag ud i mængden af andre annoncer. Og sidst sætte priserne med tanke for at køber altid gerne vil købe så billigt som muligt men også at jeg som sælger kan være med om en pris, der ok for mig.

  De bedste hilsner fra

  Tinta1

  Redigeret 11-03-2017 12:59

 • Pinklady-1 11-03-2017 13:57

  Hej Tinta1 

  Jeg køber heller ikke galleriannoncer igen. Synes ikke det er pengene værd, når der kun har været 1 besøgende. Det er et mindre antal besøgende end, når jeg ikke køber galleriannoncer  Mon tælleren der viser antal besøgende virker?

  Hvad er spotlights og hvad koster det? Har ikke hørt om det før 

  Jeg holder også mine annoncer ved lige. Og holder den gode tone osv. Det der generer mig er alle dem som kun vil handle udenom Trendsales eller som kræver, at jeg skal betale deres Trendsalesgebyr. 

 • Tinta1 12-03-2017 08:39

  Hej Pinklady,

  Vi har vist i tidligere debatter udvekslet synspunkter ift. hvem, som skal betale gebyrer. Og der er vi vist enige. Jeg betaler mine gebyrer uden at smøre den af på andre, og kunne ikke drømme om at betale for andres.

  Spotlight er en af de tilkøbeydelser der er, når du opretter en annonce. Det fungerer sådan at der kører en serie billeder, der vises øverst , inde for den kategori du søger noget på. Altså en eksponering af din vare, men ikke så dyrt som en galleriannonce. Og den kører i 30 dage.

  Har prøvet flere gange at købe spotlight til annoncer, der var lille søgning på, og det fik antallet af besøg til at stige. Det koster vist 20 kr. eller 6 klip på et rabatkort.

  De bedste hilsner fra
  Tinta1

 • Pinklady-1 12-03-2017 20:31

  Ok. Tak. Vil undersøge spotlights 

Skriv på debatten

Pinklady-1 sælger


log debate