Erfaring med at leje en loppestand

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 939
  • Never 17-04-2017 10:48

    Er der nogen af jer herinde der har erfaring med at leje en loppestand? Jeg har en del ting, jeg gerne vil af med, men jeg synes priserne de forskellige steder har fx 300 kr for en reol pr uge eller lignende lyder helt vanvittigt. Kan det betale sig, og får man noget solgt, så der er en fortjeneste?

  • Kiwikriger 17-04-2017 12:07

    Jamen, Guldogrod, hvor det er en reol hvor du ikke selv står, synes jeg er godt givet ud. Men det afhænger jo selvfølgelig også om det kan svare sig, ift. tingenes værdi. Vi fik på en måneds tid solgt for flere tusinde (vi måtte over og fylde op flere gange ugentligt). Så kan man jo leje en stand på et loppemarked, men hvor man så også skal bruge sin dag på at stå dér, og det orker jeg ikke hvis der både er dårligt vejr eller for godt vejr.

  • Katatonia 17-04-2017 20:41

    Min kæreste og jeg lejer en reol ved Takenow, det koster 300 kr om måneden og 10% af salget. Det synes jeg godt kan svare sig De ting vi har sat derud er bare noget vi skal af med/har i overskud, så priserne er også under 100 kr, og oftest omkring de 25 kr, men det kan stadig svare sig Personligt vil jeg ikke give de høje priser de fleste tager pr. uge, så ville jeg hellere leje en stand på ingerslev til bagagerumsmarked, men takenow synes jeg fungerer fint

Skriv på debatten


log debate