kostplan - diætist

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 1056
 • Tinalotte 08-05-2017 12:18

  Jeg vil gerne tabe 5 kg inde sommer.
  Jeg har prøvet at spise sundt, prøvet 8 timers kuren og nogle andre, men jeg falder så hurtigt tilbage.
  Jeg tænker, at en kostplan der er lavet til mig må være vejen frem.
  Er der nogen der har erfaringer med sådan en kostplan og diætist?
  Kan I anbefale en diætist? Helst hvor det kan klares over mail
         

 • Lækkerqq 08-05-2017 18:58

  Dyrker du motion ?

  Hvis ikke, kan du nemt tabe 5 kg bare på at dyrke noget motion.

  Jeg tabte mig en del kg på at begynde at cykle. Meningen var jeg bare skulle cykle om sommeren i godt vejr, men sådan blev det ikke, har cyklet dagligt siden jeg købte min cykel, så kom jeg til at starte med at styrketræne også synes jeg da os jeg skulle løbe, nu har jeg gennemført mit første 1/2 maraton. Jeg var bestemt ikke fan af motion, men nu vil jeg ikke undvære det.  

 • Tinta1 08-05-2017 21:12

  Tinalotte,
  Du kan nemt tabe dig ved at justere/ændre på kosten. Jeg har selv tabt mig 12 kg siden start januar ved at følge nogle ganske enkle principper. Jeg tror ikke på kure, for de er dømt til kun at virke, så længe de overholdes. Hvis man har tendens til at tage på, så er man nød til at identificere og ændre de dårlige vaner, dem der har været årsag til vægtstigning. Det handler ikke kun om at spise fedt og sukker, men man kan fx. nedsætte sin forbrænding ved at hoppe måltider over. En beslutning om en ændret bedre livsstil, er det, der giver varige resultater. Og bevægelse er jo en vigtig faktor for ens samlede sundhed. Men hvis du er ligesom så mange andre, kan tanken om at skulle løbe en halvmarathon, nærmest tage pusten fra en på forhånd.
  Der findes mange måder at være fysisk aktiv på. Fx. er interwalking eller intervalgang blevet ret populært.

  Har du brug for en kostplan der er varig, er det en god idé at gå til en diætist. Jeg kender ikke personligt nogle diætister jeg kan anbefale. Jeg vil foreslå du spørger dig lidt frem i nærområdet.

  Du er velkommen til at sende mig en privatbesked, hvis du vil høre hvordan jeg bærer mig ad i min nye justeret livsstil, som må jeg understrege virker for mig.

  De bedste hilsner fra
  Tinta

 • Aznbro 10-05-2017 00:36

  Tinalotte,

  Du kan finde mange videoer på YouTube omkring kost og motion. Der er inden grund til at betale mange penge for en diætist eller en personlig træner.

  Der findes ingen mirakelkur, når det kommer til at tabe sig. Det kræver en livsstilsændring med små ændringer over en lang periode.

  Den mest sikker måde at tabe sig på er at man forbrænder flere kalorier end man indtager.

 • Tinalotte 09-06-2017 21:26

  Tak
  Jeg vil starte med at ændre på sine spisevaner

 • Tinasoerensen 06-08-2017 23:45

  Jeg er i gang med kostvejlederuddannelsen, og har ved den lejlighed hjemmestrikket en kostplan til kun 26,40 kr, da jeg endnu ikke er færdig med uddannelsen, men kun har grundstenene dertil.
  Den består af 6 måltider i løbet af dagen, hvor der ved hvert måltid er 3 forslag, så man ikke kun får et forslag.

Skriv på debatten


log debate