Den nye søgefunktion i TS appen

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 582
 • Brilleabe1 08-07-2017 19:20

  Er det nogen der kan hjælpe mig ? Synes den er vildt irriterrende. Plejer bare at søge på mærke og størrelse men det kan jeg ikke mere. SYnes detvitker meget besværligt og usmidigt ? Hvad tænker I andre ?

 • Montymax 08-07-2017 21:04

  Hvis det er på appen du mener - så giver jeg dig ret. Jeg syntes den er mega besværlig og ikke til at bruge med præcist søg.

 • Haribopigen 10-07-2017 20:49

  Den viser ikke de nyeste annoncer mere som de første.  Den blander dem.  Øv.

 • Haribopigen 10-07-2017 20:52

  Jeg skrev til support fordi jeg ikke kunne finde mine nyoprettet annoncer.  Troede det var en fejl at de ikke lå først. 

  Dette skrev de til mig om den nye søgefunktion:

  Med hensyn til annoncerne, så er her ikke tale om en fejl på App'en, men det er korrekt, at vi for nyligt har lagt en helt ny søgefunktion på, som fungerer en anelse anderledes, end du før har været vant til.

  Med den nye søgefunktion, så er det nemlig ikke nødvendigvis sådan, at det er de nyeste annoncer der bliver vist først, men det skal selvfølgelig være annoncer der er relevante for de søgekriterier man har opstillet. En af de funktioner som er blevet ændret er fritekst-søgningen, som ikke længere er specifik men som i stedet viser flere annoncer inden for dine interesser. Dvs. at hvis du f.eks. søger på "kjoler" så får du vist alle kjole-mulighederne. Ønsker du i stedet at specificere din søgning, så kan du f.eks. skrive "Ganni" i søgefeltet og herefter gå ind og filtrere din søgning ved at tilføje "kvinder" og "kjoler" under kategori.

  Om det så er helt nye annoncer eller ældre annoncer, det ser systemet ikke så nøje på, så det er helt med vilje, at man ikke får annoncerne vist i den rækkefølge de er oprettet i. F.eks. bør en VIP brugers annoncer, nu blive prioriteret højere end en gratis standardbrugers, også selvom sidstnævnte er nyere.

  Som nævnt er her dog tale om en helt ny måde at søge og få vist annoncer på, så det er selvfølgelig ikke hugget i sten, at selve funktionen skal forblive som den er bygget op nu. Vi er derfor ved at indsamle alt den feedback vi kan få på selve funktionen, så vores produktudviklingsteam kan se, om der er elementer som vi bør skrue på her.

  Vi håber at overstående kunne kaste lidt lys over sagen ellers er du velkommen til at vende tilbage på henvendelsen her, så sidder vi klar til at hjælpe.

 • Brilleabe1 11-07-2017 18:09

  Øv hvor er det dog irriterrende og mega besværligt. Har synes det var så fedt at bare kunne skrive et mærke og så en størrelse eller fx kjole og størrelse, nu skal man ind og specificere selvom man ikke leder efter noget specifikt. Er dette et ønske fra brugerne, TS eller vil I gøre det mere besværligt for os at shoppe ? ????

 • Montymax 12-07-2017 23:14

  Jeg syntes også det er mega besværligt og ikke noget jeg bruger mere. Førhen søgte jeg jævnligt efter noget men nu med den besværlighed der så gider jeg ikke.
  Jeg tror desværre  ikke det er et spørsmål om tilvænning - da jeg ikke bruger det; kan jeg heller ikke vænne mig til det.

 • Trendsales 18-07-2017 21:18

  Hej herinde :)

  Vi kan forstå, at I ikke har været så glade for den nye søgefunktion, og det er vil selvfølgelig rigtig kede af. Efter at have fået en del feedback fra jer brugere kan vi se, at der har været generel utilfredshed med en del af ændringerne på søgefunktionen - bl.a. det, at man ikke har kunnet indsnævre søgningen ved at skrive flere søgekriterier i søgefeltet, samt at nyeste annoncer ikke blev vist først.

  Vi har derfor i dag udrullet en ny version af søgefunktionen, hvor disse ting er kommet på plads. Dermed er det igen muligt at søge på varetype, mærke og størrelse i fritekstfeltet og kun få vist annoncer, som indeholder alle søgekriterierne. Søger man fx på "H&M, kjole, sort, 38", vil man som det første få vist sorte H&M-kjoler i str. 38. Ligeledes er det igen de nyeste annoncer, som vises først.

  Vi er stadig ved at justere et par enkelte ting mere på baggrund af de input, vi har fået fra jer brugere. Eksempelvis har mange af jer fundet det irrelevant, at søgningen også kigger på, hvad der står i annoncebeskrivelsen. Hvis en annoncebeskrivelse lyder "i stil med Mulberry", så får vi derfor justeret søgningen, så den pågældende annonce ikke vises, hvis man søger på "Mulberry". Den ændring forventer vi at have klar i morgen (onsdag).

  Vi håber, at I vil kunne mærke en positiv forskel med den nye søgefunktion - og har I idéer til yderligere forbedringer, må I endelig skrive til os på supporten eller via Feedback-knappen, som findes i app'en. For app'en er jo til for jer, så den skal naturligvis imødekomme jeres ønsker og behov.

  Rigtig god aften

Skriv på debatten


log debate