Solbriller allergi ?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 639
 • Kamma05 11-07-2017 13:57

  Hej 
  Jeg håber at der er nogle herinde der kan hjælpe mig. Jeg har 2 par solbriller fra Ray-Ban, det ene par har de små silikone-dutter der sidder og støtter på næsen og det andet par har ikke. Hver eneste gang jeg bruger dem med silikone-dutterne, bliver jeg helt rød på næsen hvor de støtter, det varer gerne 4-5 dage før det forsvinder og det klør helt vanvittigt. Kan man være allergisk overfor plastik / silikone? Andre der har oplevet det?

  Jeg har ingen problemer med de andre solbriller, hvor næse-støtten er formet ud af selve brillestillet.

  Tak på forhånd  

 • Frktge 11-07-2017 15:11

  Det kan du sagtens være. Får du også eksem?

 • Helsekost 11-07-2017 16:43

  Det kan du sagtens være
  Jeg kan heller ikke tåle silikone, så mine Rayban ligger også bare og glaner da jeg får det sygeste eksem ved brug - ærgerligt ærgerligt.
  Du kan evt gå i en brilleforretning og spørge om det kan lade sig gi sig at få dem udskiftet med nogle dutter i silikonefri plastik, det fik jeg på mine alm briller, da problemet også var der..

  De dutter var dog lige til at klikke af og udskifte, på Rayban er de klistret fast, men måske du kan forhøre dig.. Jeg har endnu ikke selv fået taget mig sammen..     

  Redigeret 11-07-2017 16:45

 • Kamma05 12-07-2017 08:26

  Jeg bliver kun rød lige der hvor dutterne rører næsen, men det bliver meget irriteret og klør helt vildt. Har google allergi og plastik / silikone, men synes ikke helt jeg kunne blive klog på det 

  Tak for svar @Helsekost, det er rart at høre at jeg ikke er alene  og tak for hjælpen, jeg tror jeg prøver at høre dem ad om de kan udskiftes. Det er jo synd at de bare ligger der og samler støv

Skriv på debatten


log debate