Jeg dummede mig, mit hår ligner tis ;-(

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 954
 • Angela 10-08-2017 18:48

  Jeg ville have mit hår lysere... fra mørkeblond. Jeg fik lyse striber i ved frisøren, det kunne jeg så ikke hold ud, da jeg synes kontrasten var dor stor, og det så så dumt og stribet ud... ja jeg skulle bare have holdt ud... nå! Men jeg fik et flip og afblegede mit hår! Og nu blev det så orange og tisgult! 
  Jeg gik så til frisøren dagen efter og hun har kommet en meget lys askeblond i, for at dæmpe det gule... det er nu ikke så orange mere, da hun har farvet det, men det er stadig gult! Meget!!! Jeg ligner en citronmåne 
  Ja det er sq min egen skyld... men skaden er nu sket.
  Frisøren siger efter farvningen, næææ hvor blev det fint, og det er Slet ikke gult mere nu.... (løgner) men hun prøvede at trøste 

  Jeg har noget silvershampo fra jocio. Hvordan og hvad kan jeg gøre med den? Og KAN jeg overhoved gøre noget?? Jeg stoler ikke heeelt på frisøren lige nu, så må se om jeg kan gøre noget?

  Drømmefarven var etenlig en kølig grålilla farve... der er jo langt fra til til kølig grålilla   

  Vil jeg kunne farve mit hår med live farverne fra swartskopff ovenpå det tisgule? (De har den grålilla jeg gerne ville have) Eller vil det skabe mere katastrofe? Ville vente en uge eller to, da mit hår ikke havde særlig godt af den afblegning  det blev lidt elastisk nogle steder i spidserne... så ville behandle det godt med kur...

  Hvad kan jeg gøre? Har lige pt ikke råd til en ny hovsa, hverken hos frisøren eller hjemme... 

 • Montymax 10-08-2017 19:21

  Alså - jeg ville vente og se i nogle uger. Både for at give dit hår fred men også fordi det koster hver gang og du ikke lige nu har råd til en hovsa løsning.
  Jeg ved godt at det kan jeg nemt sige men lad det stakkels hår få lidt fred. Brug evt nogle penge på en god balsam eller kur.
  Når du så får råd igen så gå til en frisør.

 • Kiwikriger 11-08-2017 19:54

  Lad endelig være med at farve noget oveni på nuværende tidspunkt, men se hvor meget silvershampooen tager - det er meget forskelligt hvor meget lilla tone de forskellige shampoo giver, nogle giver hurtigt et lilla skær har jeg hørt. Men det kan virkelig gør vidunder, og mange bruger jo silvershampoo så snart de har fået det afblejet for at tage det gule. - Det er så effektivt at mine kollegaer spurgte om jeg havde fået nye striber, når jeg havde brugt silvershampoo :)

 • Angela 11-08-2017 19:59

  Tak for jeres svar

  Jeg forsøgte i dag at komme silvershampoen i, og lod den sidde i 15 minutter. Det tog rigtig meget af det gule! Men nu har jeg så grålilla striber og gule striber...

  Bør jeg prøve at give det endnu en omgang og lade det sidde i 15 minutter igen? Eller vil de i forvejen grålilla striber bare blive mere grålilla, og de gule uændret?

  Vil jeg overhoved kunne farve det igen? Uden at skulle afblege det? Hvis jeg gerne ville farve det med den grålilla? jeg vil ikke blege det igen... så tror jeg sq mit hår falder af ha ha ha...

 • Montymax 11-08-2017 21:06

  Jeg kommer lige i tanke om at førhen når håret blev gulligt efter afblejning så havde vi nogle dråber der hed " Blå dråber ". De skulle op i en kande med vand og så blev håret skyllet i det. Det var utroligt effektivt og ganske uskadeligt.
  Det var noget med 10 dråber til en kande vand.

 • -trunde- 12-08-2017 16:36


  Angela

  Tror ikke du skal prøve igen med silvershampoen , så bliver du bare mere grålilla,

  bruger selv  silvershampoen, men kun en gang om ugen....nu har jeg så også gråt hår...

  har prøvet at bruge den 2 gange på en uge.....her blev mit hår så meget lilla....

 • Mhh1053 17-08-2017 21:47

  Hej, jeg ved ikk om du har fået styr på dit hår? Men ellers er du velkommen til at skrive til mig, så kan jeg guide dig lidt :)

Skriv på debatten

Angela sælger


log debate