Job-relateret / Dagpenge

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 489
 • Jmonge 18-08-2017 14:38

  Jeg er pt. arbejdsløs skolelærer, der for dagpenge og jeg har fået tilbudt begivenhedsbestemt ansættelse grundet barsel. Det er på fuld tid, men selve  perioden afhænger af sygdommens varighed.

  Jeg er ikke bekendt med en sådan ansættelse, og hvordan det forholder det sig med A-kassen? Opbruger jeg min dagpengeret? Og hvordan er jeg stillet, hvis jeg det eksempelvis kun er en uge eller to? Er jeg så stadig berettiget til dagpenge, efterfølgende?

  Er der nogen der ved hvordan og hvorledes det forholder sig? Jeg forsøger mig selvfølgelig hos A-kasse og jobcenter igen mandag, men det ville bare være så fedt, om nogen kunne give lidt lys over sagen, da jeg ikke kunne komme igennem til en sagsbehandler og skal til samtale mandag kl. 10.

 • Kiwikriger 19-08-2017 12:51

  Det er heldigvis blevet rigtig dejligt nemt fra i år, hvis du optjener dagpenge også ved småjobs. Uden at være helt inde i det, mener jeg en arbejdsdage giver to dage på dagpenge. :) Så skal man netop ikke bekymre sig sådan, og man bliver også mere motiveret for at tage den slags småjobs. :D

 • Ajtsb70 20-08-2017 06:36

  Jeg ved en del op DP reglerne, er sev lærer og pædagogvikar. Alle timer tæller, så hver gang du arbejder forlænger du den periode du kan få DP.

  Synes du skal prøve at læse, på din A-kasses hjemmeside, der plejer at stå rigtig meget info.

Skriv på debatten


log debate