LARMENDE MANGLENDE "NYT FRA TS " HVOR ER I?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 600
 • Tinta1 11-10-2017 10:08

  Ja som mange sikkert har bemærket, så har TS rundet 1 million brugere. Det har man så kunne spotte nederst i højre hjørne på siden, eller med besked i ens velkomstboks, når man logger ind på sitet.

  I en anden debat herinde diskuteres det pt. så om man overhovedet kan mærke, at der så mange brugere. Mange taler om faldende antal besvarelser/handler på annoncer.

  Det der slår mig aller mest er TS manglende tilstedeværelser i debatter eller for den sags skyld aktivitet vedr. info til brugerne.

  Går man ind på bloggen under "Nyt Fra TS" vil man hurtigt opdage at "Sidste NYT" er fra 23. marts. Det er bare ikke godt nok. Har de dog slet ikke nogen folk der kan bare lidt PR arbejde?

  Mange brugere opretter debatter. TAK FOR DET! Det er da med til at skabe liv på sitet. Men synes godt man kan forvente at TS kører meget mere massivt ind med info mm.

  I Sidste måned var der for gud ved hvilken gang en bruger undersøgelse i gang. Det ville da klæde TS at fortælle noget om hvad de gør sig af tanker over de besvarelser der kom ind.

  KOM IND I KAMPEN TRENDSALES!!!

  Mvh Tinta1

 • Fif2000 11-10-2017 17:56

  http://finans.dk/erhverv/ECE9934982/barndomsvenner-gjorde-1000-kr-til-millioner-nu-forlader-de-deres-livsvaerk/?ctxref=forside

 • Tinta1 11-10-2017 22:55

  Ja Fif, det er jo ikke breaking news, du der henviser til Synes egentlig bare det bekræfter det fornuftige og vigtige i at TS bliver mere synlige blandt brugerne og ikke mindst bruger sitet her til at brande TS langt bedre end de gør.

Skriv på debatten

Tinta1 sælger


log debate