Løbere og gående i modsatte side af cykelstien

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 468
 • Pinklady-1 13-11-2017 19:19

  Hej

  Jeg er lige kommet hjem. Blev råbt af af en sur løber. Jeg kører som jeg skal i min egen side af cykelstien og pludselig løber der en mand lige imod mig i min side af cykelstien. Det er helt mørkt og han løber i mørkt tøj. Han er derfor meget svær at se. Han råber helt vildt af mig at jeg skal flytte mig osv osv.
  Så vidt jeg hurtigt kan google mig frem til skal løbere og gående benytte gangsti og fortov, hvis muligt. Og der er netop både bred gångsti, cykelsti og fortov ved siden af hinanden.
  Må indrømme jeg er mega træt af at skulle ud og overhale konstant, til trods for at jeg kører i den rigtige (højre) side af cykelstien pga der kommer gående og løbere imod mig, som fylder hele cykelstien i min side.

  Nogen der oplever det samme og ved hvordan reglerne er?

  God aften 

 • Unnabandunna 13-11-2017 19:54

  Det er løberen, der opfører sig uansvarligt Ud over at han løber IMOD dig, altså i den gale retning på cykelstien, hvor der kun er een retning, skal han løbe på fortovet og her holde til højre for modgående; så er den ikke længere.

 • Pinklady-1 13-11-2017 20:05

  Tak for svar 

  Møder virkelig mange gående og løbere i denne tid, som fylder hele cykelstien i min side. Det er virkelig generende, at jeg skal ud og overhale hver gang. Skal bremse helt ned og holde tilbage for dem der kommer imod mig i modsatte side inden jeg kan overhale.
  Synes løbere og gående på cykelstien skulle overveje hvordan det vil være, hvis jeg f.eks permanent vælger at gøre som dem, - altså at køre permanent i venstre side af cykelstien og råbe af dem der kommer imod mig og kører i deres rigtige højre side!
  Bliver helt rystet over at en voksen mand kan finde på at råbe sådan efter mig, når jeg bare kører i højre side, som jeg nu skal.

 • Unnabandunna 14-11-2017 01:09

  Bevæg dig i trafikken som om alle andre er idioter - ikke fordi at de er det , men så er du bedre garderet Og vær glad for, at du ikke skal cykle i København 

Skriv på debatten

Pinklady-1 sælger


log debate