Useriøse købere

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 708
 • Danniegirl 20-11-2017 21:08

  Jeg må bare have luft for min harme....Sorry.

  Igen sker det at jeg modtager bud, som jeg accepterer, og så trækker køber i land, vil så pludselig mødes og handle, og vil prøve varen, til trods for, at jeg har accepteret bud om køb, seriøst....Det er lige præcis den adfærd som ødelægger sites som Trendsales og Tradono, hvorfor disse måske har valgt at fusionere?

  Jeg forstår godt hvis sitet her og handlen ikke fungerer optimalt, grundet mangel på support. Har skrevet til Trendsales team, og lukket annoncen, da tråden ødelægger salget. Og bedt dem om at tildele brugeren en advarsel.

  Men blot til venlig info: Handlesadfærd:

  Kan man ikke bare vente med at byde, indtil man har stillet relevante spørgsmål inden man så afgiver sit bud hvis det er?

  Retningslinjerne er meget klare i min bog. Man afgiver ikke et bud, og underbyder, et bud som tilmed accepteres af sælger, og så trækker køber i land. Eller skal tænke over det. Eller vil prøve varen, osv. osv. Jeg trættes også af de evindelige spørgsmål om mål, sende billeder, og gud ved hvad....

  Gider snart ikke det her mere.........
  Og det er lige så slemt på FB....

  Hilsen en sur/irriteret trendsales bruger....

  Redigeret 21-11-2017 06:28

 • Kylle1 21-11-2017 20:03

  Det bliver værre og værre - og de useriøse bydere er ligeglade med, at de får en tommelfinger nedad på deres profil i 90 dage, de byder bare ufortrødent videre. Man bliver helt forbavset, hvis der for en gang skyld er en køber, der holder sit ord.

  Tror nærmere det er ligegyldighed generelt i dag end Trendsales sitet.

 • Danniegirl 22-11-2017 08:43

  Ja du har helt ret, desværre, men ak, håber det bliver bedre.
  Men forbavses især over den ligegyldighed der er, når man hjælper, samt den manglende refleksion fra de useriøse bydere, fordi de med deres handelsadfærd, ( eller manglen på samme ), ødelægger konceptet.

  Jeg ville gerne give mine købere en god oplevelse, og det er bare svært når nogle negative oplevelser får lov at fylde så meget, men som sagt, det negative lagres på harddisken, når det positive ikke sker så ofte....

  Det er heller ikke alle købere der bruger vurderings systemet, smiley- men ok, ligegyldigheden trives i bedste velgående.....suk..

 • Gloster 30-11-2017 21:25

  Der er desværre også rigtig mange sælgere, der ikke kan finde ud af at oprette deres annoncer korrekt.
  Feks har jeg benyttet “ køb nu” knappen hos sælgere, men så har sælger pludselige 100 mere eller mindre dårlige undskyldninger for ikke at vil sælge alligevel.
  Jeg har henvendt mig til support, men det får ingen konsekvens for sælgerne, da de jo ikke kan gennemtvinge en handel, og derfor får sælger heller ikke en synlig    på deres konto.
  Hvor imod en køber kan rask væk få tildelt den samme tommel nedad.


Skriv på debatten


log debate