Idéer til 30-års fødselsdag?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 462
 • Vicks b 27-12-2017 14:01

  Hej

  Jeg står overfor at skal holde min 30-års til juni i 2018.
  Men jeg er simpelthen i vildrede omkring hvordan den skal holdes. Vi bliver ca 40 mennesker, så jeg har booket et beboerhus. Det skal være afslappet og hyggeligt. Jeg har heller ikke alverdens penge at gøre godt med, så dét spiller jo også en ret væsentlig rolle.

  Min familie har sagt, at det kunne være en idé, at de allesammen tager ét eller andet med - f.eks. en ret, drikkelse, slik osv. Men jeg kan bare mærke, at jeg ikke har det godt med den idé. De ved godt at pengene er små, men alligevel føles det bare forkert at skulle bede så mange mennesker om dét.

  Har I nogle idéer?

  Jeg ved endnu ikke, om det skal være brunch, frokost eller til aften.

  Glade hilsner
  Vicki

 • Momo47 27-12-2017 18:25

  På den måde som din familie foreslår, holdt vi vores bryllup(rådhus). Vi stod for at flytte og havde faktisk ikke råd til at holde bryllupsfest, så vi ønskede os mad i stedet for gaver.
  Vi snakkede om hvad vi kunne tænke os at få af mad og så ønskede vi os, frikadeller, tærter, salater, skinke, brød, kager mm. Vi skrev i invitationen hvad vi ønskede os af hver især, for at alle ikke skulle komme med det samme.
  Det blev til den mest fantastiske buffet som folk her 26 år efter stadigvæk snakker om og de snakker også om hvor god en ide det var. Alle gjorde ekstra meget ud af det mad de havde med.
  Det eneste vi selv købte var drikkevarer.
  Vi fik også en del gaver ved siden af fordi folk syntes vi skulle have mere i gave end en skål kartoffelsalat. F.eks fik vi en lækker tærte i et flot fad, som vi så måtte beholde, så det var rent win win og det kan anbefales

  Mvh. Momo.

  Redigeret 27-12-2017 18:26

 • Unnabandunna 27-12-2017 19:49

  Jeg kan kun give Momo ret   Det er virkelig alle tiders og alle er stolte af deres egen mad og ved glæden ved at dele med andre!!! Gør det 

 • Vicks b 27-12-2017 23:51

  Åh, det lyder jo også virkelig godt. Måske jeg bare jeg skal lade være med at være så stædig og takke ja 

  Sad lige og regnede på det og det løber jo virkelig hurtigt op, når man selv skal stå for alt...

 • Unnabandunna 28-12-2017 02:39

  Jeg var selv noget loren ved det engang, men alle var bare glade og positive, og maden var desto meget bedre, da hver især skulle lave een ret

Skriv på debatten


log debate