Ansat hos Happy Helper eller Cleadydk

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 654
 • Ida2242 11-01-2018 16:38

  Hej.
  Jeg overvejer at melde mig som rengøringshjælper hos Cleady eller Happy Helper, hvor man som privatperson kommer ud til andre privatpersoner, for at gøre rent i deres hjem. Jeg synes det lyder som en nem måde at tjene penge på ved siden af mine studier, fordi man selv bestemmer hvor mange opgaver, man ønsker at tage.

  Jeg vil høre om der er nogle, der har erfaringer med dette (Altså som ansat), om man har været udsat for ubehagelige situationer, hvad man kan forvente eller bare generelt om hvordan det fungerer? 

 • Unnabandunna 11-01-2018 22:56

  Arbejdsgiver må have nogle retningslinjer!

 • Ida2242 11-01-2018 23:08

  Hvad mener du? Altså det er meningen at man snakker med kunden og forventningsafstemmer inden man går i gang med at gøre rent i deres hjem. Man kan som kunde ikke forvente at en jeg ville kunne gøre lige så godt rent som en professionel. Men under alle omstændigher foregår alle klager osv. gennem bureauet, så man som ansat er beskyttet. Og der betales skat osv., så der er heller ikke noget ‘mystisk’ ved det på den måde.

  Redigeret 11-01-2018 23:10

 • Unnabandunna 12-01-2018 00:08

  Hvad jeg mener er, at bureauet er hovedansvarlig, så man kan vel med rette forvente, at man får nogle redskaber, man kan bruge i situationer, man ikke er forberedt på eller har erfaring med. Jeg forholdt mig til, at du skrev ubehagelige situationer. Du har helt ret i , at man selvfølgelig har forventningsafstemmende samtale med kunden, men det kan der vel ikke være så mange ben i - man aftaler, hvad der er rimeligt at udføre af arbejde indenfor den givne tidsramme
  Jeg mener stadig, at det ikke ville være ansvarligt ikke at udstikke nogle retningslinjer, det kunne f. eks. være noget omkring etik, i en samtale med en nyansat, specielt en, som ikke har været i sådan et job tidligere
  Det ville jeg selv forvente!

 • Ida2242 12-01-2018 16:07

  Ja okay. Jeg kan godt se, hvad du mener. Jeg tror ikke der er sådan nogle retningslinier eller regelsæt, udover at man selvfølgelig skal behandle hinanden ordentligt. Man er ret meget på egen hånd, når man er ude, og rammerne er ret frie. Det er i hvert fald hvad jeg kan læse mig til på deres hjemmesider.
  Heldigvis er de fleste mennesker søde og rare, men jeg er selvfølgelig nervøs for, hvis de ikke er det og f.eks. stiller helt urimelige krav. Det er bl.a. derfor jeg er lidt tøvende, og gerne vil høre om andres erfaringer.

 • *inky* 15-01-2018 15:14

  hmm hvis jeg skulle betale dkk 140 i timen for rengøring, så ville jeg forvente, at der blev gjort såkaldt proffesionelt rent. Det er jo et firma man bestiller og betaler hos. Hvem de så ansætter er jo ikke kundens problem.
  Nu ved jeg ikke hvad du mener er urimelige krav?
  kh inge

Skriv på debatten


log debate