løntilskud

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 492
 • Missgiiirly 04-02-2018 12:56

  Hej

  Jeg er lidt i tvivl.

  Får man mere udbetalt mere, hvis man er ansat i løntilskud i en offentlig virksomhed? Kan man altid komme i det? Hvis det privat får man udbetalt løn.

  Hvad er fordelene i forhold til virksomhedspraktik? Kan man være i løntilskud i en måned?

 • Kiwikriger 04-02-2018 15:45

  http://star.dk/da/Indsatser-og-ordninger/Virksomhedsrettede-redskaber/Job-med-loentilskud.aspx der står noget om løntilskud her..

  I virksomhedspraktik får du den offentlige støtte du er på nu. :)

  Fordelen ved løntilskud er, at det kan vare længere end en virksomhedspraktik, hvor sidstnævnte er gratis for arbejdsgiveren. Man skal bare være opmærksom på at du ikke optjener dagpengeret ved nogen af delene, men bruger af den.

 • -olde- 08-02-2018 17:42

  Hej :)

  Et løntilskud (antal timer pr. uge) bliver udregnet efter din dagpenge-/ kontanthjælpssats i det offentlige. Det vil sige, at du får det samme udbetalt i løntilskud. Forskellen er bare, at du er ansat på samme vilkår som ordinært ansatte i virksomheden, og får udbetalt din løn fra din arbejdsgiver, og ikke A-kasse/ kommunen, men arbejdsgiver får tilskud til din løn fra kommunen. Du optjener desiden feriepenge under dit løntilskud, og så er det godt at have den erfaring mere på sit CV :)

  Er du dagpengemodtager, kan du være i 4 måneders løntilskud - forudsat at du har været ledig i min. 6 måneder (medmindre du ikke har  almen erhvervsrettet uddannelse på gymnasialt niveau eller højere, er over 50 år, eller er enlig forsørger. Som kontanthjælpsmodtager kan du være i løntilskud i 6 måneder.

  Der udover, er det fedt, at have en fod inden for, hvis der skulle blive en stilling ledig i virksomheden.

  Redigeret 08-02-2018 17:47

Skriv på debatten


log debate