Forslag til personalearrangement

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 687
 • Holziefy 28-02-2018 10:33

  Hej TS'ere 

  Jeg er kommet i personaleforeningen på mit arbejde og skal i den forbindelse arrangere x antal arrangementer for 2018. Jeg vil derfor rigtig gerne høre fra jer hvis I har nogle gode forslag til hvad man kunne lave eller hvis der er noget I selv har prøvet som I kan anbefale  Det behøves ikke være decideret teambuilding, men kan også være en rundvisning et spændende sted, et fordrag eller andet. Jeg har selv tidligere været med til skydning på skydebane, gokart, kajakroning i KBH kanaler, rundvisning på Medicinsk Museion, escape rooms. Deltagerantal kan være alt for 10-45 deltagere. Beliggenhed er umiddelbart Københavnsområdet, men hører også meget gerne forslag andre steder i landet.

  Håber rigtig meget at nogen sidder inde med nogle gode ideer. På forhånd tusind tak for hjælpen   

 • Frktge 28-02-2018 16:03

  Chokoladesmagning hos Summerbird og Peter Beier, besøg Politimuseet, rundvisning i Nyboder og på Kastellet.

  Jeg er også i personaleforeningen på mit arbejde, og vi henter inspiration fra FOF, AOF osv. :)

 • Unnabandunna 28-02-2018 16:09

  Paragliding, paintball, bowling, Planetarium, Akvarium på Amager, museer, Botanisk Have, Frb. Have, sporvejsmuseum, tur til Sverige, besøg hos organisation, som udfører humanitært arbejde, gøre gode gerninger = gøre rent og reparere sytøj hos mig 

 • Holziefy 28-02-2018 17:31

  Tusind tak for jeres gode forslag. Det sætter jeg stor pris på. Det er dejligt med noget inspiration  Og godt tip med FOF og lign. 

 • Kiwikriger 01-03-2018 15:15

  Vi har på mit arbejde nogle arrangementer der er sådan mere relevante for de enkelte afdelinger, og så minimum 1 arrangement om måneden er mere social karakter. I februar, var der ginsmagning og så rabat på valgfrie opleverlser i anledning af vinterferie. Så har vi i marts årsfest i personaleforeningen (ikke forveksle med firmaets årsfest), julemarked i Gøteborg, fodbold, stand up, foredrag, DHL stafet, tur i forlystelsespark, grøn koncert. Men der er også mange der kommer til brunch eller andet ud-og-spise. :)

Skriv på debatten


log debate