Pensionsopsparing ?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 702
 • Krystal18 03-03-2018 18:07

  Hej alle sammen

  Hvor mange af jer har oprettet pensions opsparingskonto hos jeres bank ?
  Jeg er 27 , kender et par stykker der har oprettet et konto siden de fyldte 25. Jeg er endnu ikke færdiguddannet , og jeg ved, at jeg kommer til at betale til min pension når jeg kommer på arbejdsmarkedet, men er i tvivl hvorvidt jeg også skal have et konto hos banken til dette formål . Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvorfor vælger man så at have dette konto også hos banken , når man kommer til at betale til dette af sin løn  ?

 • Ajtsb70 03-03-2018 21:01

  Det kommer jo an på, hvor meget man ønsker at spare op til pensionen. Og også hvor meget du kommer til at betale via dit job.

  Vi sparer ikke op via banken, men har valgt at betale vores hus på 20 år, er færdig om 7 der er vi 55, så kan det være vi starter der. Ellers har vi begge 2 rigtig gode pensionsordninger gennem vores job.

  Vi har dog startet en til vores søn, sætter bare 150 kr ind pr. måned og har gjort det siden han var 10, det skal være en gave fra os, når vi ikke er her mere :)

  Det bedste er at tale med en pensions rådgiver om, hvad du skal gøre de er ret gode til det.

 • Unnabandunna 04-03-2018 00:04

  Banken vil RIGTIG gerne have, at man opretter en pensionsopsparing hos dem; jeg mener, at det er noget pjat, da du vil blive modregnet i din tillægsydelse, når du bliver pensionist; om du også vil blive modregnet i din pensionsydelse fra staten kan jeg ikke huske, men det skal i hvert fald opgives, hvad man har af pensions- og andre opsparinger, så det vil jeg formode.

 • Lenepigen 05-03-2018 21:54

  Det er en rigtig god ide at oprette en pensionsordning, man får fuldt fradrag i topskatten/skatten af indskud. Bankerne tilbyder produktet af hensyn til deres kunder, så de kan klare sig i den 3. og 4. alder. Unnabandunna, du taler om tillægsydelser du vil få med den alder du har. Men det er meget yngre personer der spørger, og jeg tror ikke der en nogen folkepension  og slet ingen tillægsydelser når de når pensionsalderen. Så tegn endelig en pensionsopsparing- det er aldrig for tidligt.

 • Unnabandunna 06-03-2018 00:32

  Den pension man har sparet op til, er man i hvert fald berettiget til, men ellers kan der være noget i det, du siger, Lenepige, og årgangene lader jo ikke til at blive større - vi har brug for en spåkone her 

Skriv på debatten


log debate