Diane mite p-piller mod acne Erfaringer?

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 558
 • Sof1996 24-04-2018 15:43

  Hej 🙂

  Jeg er en pige på 21 år, som har lidt af mild/moderat acne i snart 2 år nu. Lige siden problemet opstod, har jeg prøvet en masse forskellige cremer fra hudlægen samt været på tetracyklin. Intet har dog virket helt optimalt og/eller i særlig lang tid. Til sidst anbefalede min læge mig derfor at starte på Diane mite p-pillerne. Jeg er ikke meget for alle de hormoner, men jeg vil gøre alt for ren hud lige nu, da det påvirker mig så meget og virkelig ødelægger min selvtillid.

  Jeg har været i gang med Diane mite p-pillerne i ca. 2 uger nu. Jeg synes dog, at min hud er blevet en lille smule værre desværre. Jeg ville høre, om andre af jer har oplevet, at det blev en lille smule værre i starten, inden det blev bedre? Samtidig ville jeg høre jer, der har været/er på pillerne, hvornår pillerne begyndte at virke på jeres hud?

  Rigtig god dag derude og held og lykke til jer, der kæmper for at få en ren hud. Jeg ved, at det er en sej kamp, men også det hele værd.

  Mvh 🙂

 • Redhead85 25-04-2018 15:28

  Jeg har taget dem længe pga pcos og ligner stadig et månekrater i en alder af 32 :/

 • 2200københavn-n 11-05-2018 19:21

  hejsa jeg har været på diane mite. jeg foretrækker klart yasmin som også virker anti androgent dvs imod uren hud samt er de hårvenlige dvs de gør ikke at man taber hår. har været på yasmin i over 1 år nu uden bivirkninger overhovedet men snak med din læge om det. du skal være obs på blodpropper i familien meget vigtigt ved alle p-piller :)

Skriv på debatten


log debate