kostplan

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 585
 • Tinalotte 21-05-2018 16:25

  Jeg har 6 kg som jeg gerne vil tabe. Jeg har selv prøvet, men må erkende at jeg har brug for hjælpe
  Jeg har brug for en diætist til at lave en kostplan til mig
  Kan I anbefale en god diætist ?
  Jeg har kigget på nette, men synes der er mange, så vil gerne vis der er nogen der har nogle erfaringer I vil dele med mig
   

 • Mrs*hny 22-05-2018 10:29

  Hej,

  nu vil jeg ikke lige anbefale en diætist, men tænkte jeg lige ville give mit besyv med alligevel.

  Har selv gået til diætist i sin tid - to forskellige da jeg flyttede til en anden landsdel i løbet af processen. Og fra personlige erfaringer, ville jeg nok vælge en diætist som laver kostplaner udfra dit eget madsyn - hvis det giver mening :D

  Feks. min første diætist gik ud fra den kost jeg i forvejen spiste, men angav så mængden ud fra det. Syntes ideen er god nok og passer måske de fleste, men for mit eget vedkommende virkede dette ikke besynderlig godt for mig, da jeg hurtigt kom ind i vanen med at sige "ahh lige x antal gram mere gør ikke det store".

  Min anden diætist gav mig en kostplan mere baseret på sunde kulhydrater, fedtkilder, proteiner osv. Det var egentlig meget rart med en lidt anden tilgang og gav lidt mere inspiration til at spise sundere og varieret.

  Tabte måske 10 kg i løbet min tid hos diætist (1 års tid), og tabte efterfølgende 15 kg ved at følge LCHF/KETO principperne, hvilket jeg har fundet ud af, passer bedre til min madmentalitet :)

  Nå men ved godt det som sådan ikke var det du efterspurgte, men håber det kan hjælpe lidt med at vælge en diætist der passer dig :)

  God dag

 • Katrine_v 22-05-2018 19:44

  Du kunne også overveje en online bootcamp hos Michelle Kristensen, det har jeg været på og kan klart anbefale det! Det er mere håndgribeligt og du skal ikke veje din mad :D

 • Pippie2 04-06-2018 19:48

  Kan også klart anbefale Michelle Kristensens online bootcamp - en meget naturlig tilgang til en sund krop. Alternativt kan du købe hendes bog 'Mindre mavefedt - mere energi' - den er også lige til at gå til med madplan, kostviden og træningsplaner. Virkelig nemt og vanvittigt effektivt at ændre sine kostvaner med Michelles principper.

Skriv på debatten


log debate