Porto på egen risiko

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 693
 • Unnabandunna 09-07-2018 22:14

  Ved nogle sælgeres varer står der: Porto på egen risiko
  Er her nogen, der kan fortælle mig, om den er holdbar i flg. TS's retningslinjer - altså hvis forsendelsen går tabt med Post Nord - er det så mig, der mister det hele, eller hæfter sælger reelt, selvom sælger har skrevet: Porto på egen risiko?
  Hvis handelen er indgået over ts betaling naturligvis

 • Ajtsb70 10-07-2018 05:56

  Nej sælger skal kunne dokumentere afsendelse. Enten via DAO eller T&T nummer. Eller anden leverandør.

 • Blondie1 10-07-2018 05:57

  Uanset hvad sælger skriver, eller hvordan sælger formulerer sig, så SKAL sælger kunne dokumentere at varen er sendt - dette kan man altså ikke skrive sig ud af

 • Bamseline 10-07-2018 07:02

  Som de to kloge damer før mig har skrevet, så skal sælger iflg TS' retningslinier kunne dokumentere afsendelse i form af en kvittering for afsendelse af varen altså en kvittering med track & trace nummer på uanset om det så er DAO, GLS eller PostNord.

  Det er IKKE nok med en bon fra postbutikken på at man har købt frimærker, som jeg så en her for nylig hævde var "bevis" nok!

  Eller den nyeste jeg lige så forleden dag: at vedkommende videofilmede at hun smed forsendelsen i postkassen/postsækken i postbutikken....

  Intet af det gælder som dokumentation og man kan som sælger ikke fralægge sig ansvar eller skrive sig/videofilme sig ud af det 

  Bamseline

 • Unnabandunna 10-07-2018 20:49

  Tak for svar    Det er rart at vide; det var da ellers ret kreativt tænkt med den videooptagelse, men den holder jo ikke i byretten i heller, da der jo nok kan fifles med optagelsen, hvis det er det, man vil
    

 • Helsekost 11-07-2018 10:54

  Det var mig der skrev det med videooptagelsen..  (skriv det da bare Bamseline, det er ikke hemmeligt) forøvrigt skrev jeg intet om at jeg fralagde mig ansvaret, jeg skrev at det var mit bevis på at jeg havde sendt varen.
  Jeg havde ladet mig det fortælle at det var fint nok (selvfølgelig af en der har fødderne indenfor hos TS)
  I virkeligheden ved jeg jo godt den ikke holder.. selvom der ikke kan fifles med mine optagelser, som jeg altid har sendt til modtager lige efter afsendelse.

  Hvor om alting er, så har jeg endnu ikke oplevet at forsendelsen ikke er nået frem til køber, så tænker at det er forebyggende.. skulle det ske at forsendelsen ikke dukker op så erstatter jeg selvfølgelig, kunne ikke drømme om at gøre mig til dårlig sælger for en hundredemand!

  Kender forøvrigt mange der optager at de afsender på den måde, de har heller aldrig oplevet bortkommet post.

  Det er nu meget længe siden sidst, det koster jo ingenting at sende med DAO, så det med filmen bliver nok ikke aktuelt mere.

 • Gloster 23-07-2018 19:43

  Jeg har også oplevet, at folk tror, at hvis de filmer at de sender “varen” så er de sikret. Og det er de selvfølgelig ikke.

Skriv på debatten


log debate