Debat indlæg / læserbrev

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 594
 • Rebekk 24-01-2019 20:25

  Dette er overordnet et spørgsmål og et råb om rådgivning, ang. at få skrevet et fornuftigt læserbrev.

  Der er så mange ting, man har lyst til at skrive om. Som person er jeg som besat af ligestilling blandt kønnene samt bæredygtighed. Her føler jeg dog, at der er forholdsvis utallige indlæg, som omhandler disse emner.
  Fra min side er der gjort mange forsøg på at få indsendt mine læserbreve, og desværre går de ikke igennem, hvilket jo er ens mål.

  Her kommer jeg så til at spørge. Har I nogle råd til hvad jeg kan gøre, for at fa skrevet et fornuftigt læserbrev. Findes der nogle gode overordnet råd?

  Jeg ser frem til at se svarene. Kan I ellers have en god aften!

 • *inky* 25-01-2019 13:30

  De skal jo nok være af en vis interesse, før de bliver trykt. Hvis man bare skriver om det samme som alle de andre, kan en thumbs up på eksisterende indlæg jo gøre det ud for det samme. Og lige de 2 emner som du nævner, er jo lige ved at kamme over efter feks metoo osv, så der kan det nok være svært at komme med nye indfaldsvinkler
  kh inge

 • Changeclothes 25-01-2019 15:17

  Jeg tænker også at de nok ikke er kommet igennem, fordi det, som du har skrevet, nok er skrevet før af andre. Så mit råd vil være at komme med noget som er "nyt", ja, måske ligefrem provokativt, som får læserens opmærksomhed. Dvs. du skal ikke lave om på dine synspunkter men overvejer måden du præsenterer dem på, hvis det giver mening? Pøj pøj med det.

 • Walina2015 26-01-2019 17:31

  Hvis ligestilling -
  Den nye lov om 2mdr barsel til fædre

  Start med overskriften: "hvorfor skal mændene blande sig i MIN barsel"
  Dejligt provokerende indledning - og herefter kan du skrive, hvorfor det er en god ide - eller hvorfor det er en dårlig ide

 • Rebekk 28-01-2019 21:03

  Tusinde tak for jeres råd! Det tager jeg til eftertanke. :)

Skriv på debatten


log debate