Håbede det var blevet bedre

Tilmeld/Afmeld besv. emails | Læst af: 555
 • Knuuus 03-03-2019 12:17

  Ja jeg har holdt en laaaaaang pause herinde da jeg syntes nogle sælgere var blevet ligeglade med evt.købere,Nu efter mange år tænkte jeg:nu vil jeg prøve igen,fandt en sød kjole jeg ville byde på,bød og ventede,nu kan jeg se sælger har været inde og set mit bud men ingen reaktion.....hvor bliver jeg træt af sådan noget,intet har åbenbart ændret sig øv ja så er jeg vist færdig med ts ,har selvfølgelig anulleret mit bud.Farvel og tak
   

 • Gittetj 03-03-2019 15:43

  Jeg fatter simpelthen ikke sådanne sælgere. Jeg tjekker 500 gange om dagen, om der er kommet besvarelser, så jeg kan få gennemført og afsendt varen hurtigst muligt. Det er jo derfor, man er herinde.
  Det lyder til, at det er noget, du har oplevet flere gange, så jeg synes da bestemt, at du skal melde sælger til support, så vi kan komme det til livs.
  Øv, at du skal have sådan en oplevelse

 • -trunde- 03-03-2019 19:11

  Jeg har samme problem med købere der byder, og så høre jeg ikke mere til dem.

  Vil sige Jeg tjekker mine annoncer mange gange om dagen, jeg forstår heller ikke de
  sælgere, der ikke ser efter deres annoncer, det er det mindste man kan, hvis man vil sælge herinde.

 • Montymax 07-03-2019 11:59

  Præcis sådan oplever jeg det også herinde.
  Hvis jeg finder en ting jeg er interesseret i og kigger nærmere så kan jeg i mange tilfælde være sikker på at der er masser der har skrevet og prøve at "råbe" sælger op men med intet resultat.
  Jeg kontakter altid support og så lukker de annoncen.
  I mine egne annoncer er det også tit at jeg er ude for at der bydes og så ikke mere - dog sommetider så kommer flere spørgsmål efterfølgende.
  Det er den omvendte rækkefølger, meddeler jeg tilbage. Først spørgmål og så bud, selvfølgelig ihvertfald for mig.
  Jeg tjekker også en million gange dagligt og er derfor altid hurtigt til at besvare og så iøvrigt også til at sende varen.
  Nææ..... det er tit rigtigt op ad bakke herinde men hvad gør man ikke for at få solgt.

 • Changeclothes 07-03-2019 14:46

  Synes der er ret stille herinde... Jeg får mest spørgsmål som allerede står besvaret  i ann. Og pris forespørgsler selvse jeg oftest har faste priser. Jeg har kun svaret sent hvis jeg var bortrejst eller været offline. Ellers svarer jeg så snart jeg ser beskeden.

Skriv på debatten


log debate