PETER JENSEN SS13

12. august 2012 - 11:56

Peter Jensens SS13 show holdt en fin ren linje af preppy kostskoleinspirerede jakkesæt, skjorter og bukser i fine pastelfarver. De enkle klare pasteller blev brudt af 1950 er inspirerede køkken/tapet prints der gav en sød underspillet kontrast til de enkle sæt. Gennemgående farver som lys pink, forskellige nuancer af blå, grøn, navy, sort. De 1980´er "tapered trousers" klædte modeller af begge køn, ligesom de minimalistiske suits synes at fungere rigtig fint unisex. Den klasssiske frakke vi skal til at bruge til AW2012 sæsonen, holder ligeledes til forår SS13 hvis man kigger på Peter Jensen kollektionen.

Et meget smukt show.

Se mere Peter Jensen her

Find Peter Jensen på Trendsales her

Tak til COPENHAGEN FASHION WEEK for lån af catwalk billeder.

 

peterjensen

06peter_jensen

16PETER_JENSEN

peterjensen4

19PETER_JENSEN

peterjensen3

22PETER_JENSEN

14PETER_JENSEN

peterjensen6

Skriv kommentar:

Log ind for at kommentere.

Opret en GRATIS TRENDSALES brugerkonto her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Har du ingen brugerkonto?
Bliv medlem her eller skriv din kommentar nedenfor.